Despre noi

Când Pământul râde prin flori, sufletul se ușurează, se inveselește și se pregătește de sărbătoare…

Aceasta este si viziunea noastră despre prilejul vostru de sărbătoare, pentru o ocazie specială sau un eveniment notabil.
Ne recomandă experiența acumulată in ultimii cinci ani petrecuți in slujba frumosului, interesul pentru detaliile și particularitățile evenimentului vostru, precum și înțelegerea ca unicitatea fiecărui client poate fi reflectată cu succes în acesta. În esență, pe câte viziuni, atâtea posibilități…fie că este vorba de o nuntă high-end cu termenii de referință: elegant, fabulos, opulent sau o ceremonie intimă cu accent pe elemente rustice, telurice, Frangipani vă vine în întâmpinare cu oferte creative incluzând elemente florale si accente de decor potrivite conceptului tematic ales, menite să sporească atmosfera oricărui mediu pe care doriți să îl recreați. Vrem sa stimulăm vizualul, să „îmbătăm” olfactivul, astfel încât să stârnim uimirea și să grăbim încântarea.

Dacă suita de evenimente fericite din viața voastră include un botez, permiteți-ne, din nou, să va oferim pe lângă deosebitele aranjamente florale cu care v-am încântat deja, un bufet de dulciuri delicioase, naturale si unice, spre extazul piticilor, garantate să stârnească interesul și aprobarea părinților. În baza experienței acumulate și a colaborărilor de succes din trecut, vă încurajăm să apelați la serviciile noastre și pentru business, de tip „corporate”, întrucât avem dotarea si logistica corespunzătoare, rigurozitatea si disciplina necesară pentru buna derulare a acestora. Sau, dacă treceți într-o zi pe lângă vitrina florăriei noastre și va inspiră un buchet, un aranjament sau un obiect de decor, din nou, ne punem la dispoziția voastră pentru a vă ajuta să faceți un cadou deosebit unei persoane dragi sau doar să vă facem ziua mai bună cu un „fir” de frumos… Vă așteptăm cu un zâmbet și mare drag!

Echipa Frangipani